StartsidanPrenumereraOm oss

Bosse Spjuth har ägnat hela sin yrkeskarriär åt resebranschen, bl a som steward, reseledare, platschef, regionchef. För sju år sedan tog han klivet och förverkligade sin dröm och startade resebyrån Hip Travel. Bosse är känd för sitt genuina intresse att skapa händelserika och oförglömliga reseupplevelser för sina kunder, oavsett resmål, budget, tid m m. Bosse brinner för att ständigt hitta nya platser, hotell och upplevelser. Bosse kallar sin resebyrå för ett reseskrädderi, ingen resa är den andra lik och kundens behov står alltid i centrum. Nu ger han oss sina bästa weekendresetips och ibland får vi också åka på lite längre resor. Kontakta Bosse direkt på bo@hiptravel.se

 

Bästa resmålen 2010 enligt Lonely Planet

Världens, i vårt tycke, bästa reseguide Lonely Planet har har gett ut boken "Best in travel" där man bl a listar nästa års hetaste resmål. Här är Lonely Planets tio resmålsfavoriter för 2010:

 1. El Salvador
 2. Grekland
 3. Malaysia
 4. Marocko
 5. Nepal
 6. Nya Zeeland
 7. Portugal
 8. Surinam
 9. Tyskland
 10. USA

Världens vackraste städer

Forbes har listat världens vackraste städer. Nej, Stockholm finns inte med, däremot:

 1. Kapstaden
 2. San Francisco
 3. Venedig
 4. Florens
 5. Paris
 6. Sydney
 7. Vancouver
 8. London
 9. Cambridege
 10. New York

Här är flygbolagen som slarvar bort ditt bagage

Brittiska organisationen ATUC, som tillvaratar resenärernas rättigheter har presenterat en lista över de sämsta flygbolagen när det gäller bagagehantering:

 1. TAP Air Portugal
 2. British Airways
 3. KLM
 4. Alitalia
 5. Air France
 6. Luxair
 7. BMI
 8. Finnair
 9. Lufthansa
 10. Spanair
 11. SAS
Samtliga flygbolag har försämrat sin bagagehantering jämfört med 2006
Hem  »  Weekendresor
Weekendresor

Mer exotiskt än så här kan det inte bli! Örnsafari i Kristianstad

E-postadress Skriv ut PDF

WEEKENDRESOR Nu har vi hittat den mest spännande och exotiska weekendresan och det utan att behöva lämna landet. Örnsafari! Kristianstads Vattenrike är ett unikt område där en mängd olika fåglar lever och häckar. Örnsafarin sker via båt (alternativt jeep om vattenvägarna är igenfrusna) ut i Biosfärområdet Kristianstad- Vattenrikes mest örnintensiva delar. Härifrån kan man uppleva vinterns karga och tuffa fågelliv från ett helt annat perspektiv än vad vi kanske är vana vid. Mellan 150 till 200 olika individer örnar vistats i området under olika delar av året. Havsörnen är den vanligaste av örnarna och under övervintringen i Vattenriket har de obegränsat med föda.
Dels stödfodras örnen på särskilda platser men samtidigt slår också örnen några av de mångtusende gäss som också övervintrar i området.

Under vinterperioden lever förstås inte örnen något enstöringsliv utan gör på sin höjd förflyttningar enskilt men i övrigt äter och vilar den nästan likt flockfåglar. Resan säljs som en paketresa och då ingår flyg ToR, transfer ToR hotellet, 2 nätter på hotell + 3-rätters middag + frukostbuffé + örnsafari halvdag + värmeställ från topp till tå, fika under safari, samt transport till och från örnsafari. Missa inte det här unika tillfället att uppleva naturen och örnarnas liv på plats

Läs mer och boka på: www.landskapet.se/mainFrame.php?display=ornsafari.php

Senast uppdaterad 2014-10-01 08:29
 

Om London svänger? Absolut!

E-postadress Skriv ut PDF

WEEKENDRESOR Den här veckan har vi valt London för weekendresan och omsorgsfullt valt ut och testat favoritställen i London. Så varsågod, här kommer en utförlig Londonguide med allt det senaste om London.

År 2008 startade Gwyneth Paltrow sajten och appen Goop som är ett digitalt media. En livsstilsapp och sajt där man lätt hittar inspiration för det mesta av det goda i livet. Vi fastnade för appen om Gwyneths favoritstäder, New York, Los Angeles och London.  Om du vill ladda ned appen så gå in på: goop.com

Men nu över till våra egna favoriter. Vi börjar vårt Londonbesök med att välja hotell, ett av de senare tillskotten bland lyxhotellen är Corinthia. Men visst, smakar det så kostar det men just nu så är Corinthia kanske Londons bästa hotell vad gäller klassisk elegans och toppkvalitét i alla avseende. Spa avdelningen i Espa regi är direkt magisk och beroendeframkallande. Den egna jazzklubben har öppet lite längre än andra barer och på helgerna bjuds alltid liveartister. Men vill man bo i mer mellanklassnivå så rekommenderar vi Charing Cross Hotel. Kan man tänka sig att bo lite avsides i lugnare kvarter och med något lägre hotellpriser så är Hotel Andaz, The Montcalm London City at The Brewery och South Place Hotel i Barbecanområdet något att titta närmre på. Och nu till fler hotell, restauranger, barer, shopping m m. Klicka nedan och läs hela vår omfattande Londonguide.

 

Senast uppdaterad 2014-08-26 06:43
 

New York - 24/7 i staden som aldrig sover

E-postadress Skriv ut PDF

WEEKENDRESOR Ja, vi vet, vi har haft New York som weekendreseförslag tidigare och nu är det dags igen och det är garanterat inte sista gången heller. För varje besök upptäcker man bara mer och mer. Här bjuder vi på några smakprov från vår senaste resa men börja redan nu med att boka. En utmärkt weekendflygtips är att resa ut med United på fredagmorgon, anlända lagom till lunch och sedan flyga tillbaka på t ex måndag kväll vid 18 tiden med SAS. Flygbolagen ingår i Star Alliance. Vi hann göra mycket på den ca 3,5 dygnen. Utbudet av hotell är enormt men det finns också många fällor, nivån är allmänt låg och hotellpriserna dyra. Vi hittade en liten klassisk pärla på 44 th Street mellan 5 och 6 avenyen. The Iroquois New York, 4-stjärnigt hotell med mycket bra helgerbjudanden. Läget i midtown är också perfekt. Charmigt och personligt på alla sätt. Längst in i hotellet ligger en hemlig liten bar av typen speakeasy. Man måste boka bord för att få sig en drink och servicen är excellent. Stämningen är magisk med cool jazzmusik i bakgrunden och sprakande brasa som värmde i vinterkylan.

Det senaste i staden som aldrig sover är en teaterhappening som heter Sleep no more. Det är en ultramodern och spännande interaktiv teaterupplevelse där publiken följer med skådespelare runt i teaterhuset. Galet och helt magiskt enligt de som lyckats få biljetter.. Och glöm inte att ta en promenad på NYC's hetaste promenadstråk just nu, High Line.

 

Senast uppdaterad 2013-02-19 07:17
 

Beirut i 24 timmar - upplev det forna "lilla Paris"

E-postadress Skriv ut PDF

WEEKENDRESOR Beirut och Libanon är den perfekta kombinationen för en weekendresa. En gång i tiden kallades Beirut för "Lilla Paris" och var arabvärldens ekonomiska och intellektuella centrum. Och inget har blivit sämre sedan dess. 2009 utsågs Beirut av New York Post till den bästa platsen att resa till. Libanon är ett litet land. Du bor med fördel i Beirut och kan sedan göra dagsturer till Balbek, vingårdarna Kefraya, Kzara och Chateu Mosar, besöka världens näst äldsta stad Byblos och skidorten Cedars. Några minuters taxiresa utanför Beirut ligger flera fina badklubbar, där du badar i turkost vatten och sandstränder. Här kommer mina bästa tips på restauranger, barer, hotell m m.

 

 

Senast uppdaterad 2013-02-18 08:44
 

Marrakech - 24 timmar i en mytomspunnen orientalisk pärla

E-postadress Skriv ut PDF

WEEKENDRESOR Den här månaden föreslår vi en extra lång weekendresa. Våren har flera långhelger så passa på! Marrakech är en mytomspunnen, orientalisk pärla som sprakar av färger och dofter. Den perfekta platsen för en långhelg under mars eller april – när Norwegian fortfarande flyger dit direkt.

Promenera runt i Medinans gränder, shoppa, upplev folklivet och titta in på de spännande bakgårdarna. Njut av en kopp sött myntate eller varför inte ta en lunch på någon av alla de fantastiska krogar som finns? För den som vill ha fler upplevelser går det att vandra i atlasbergen eller besöka en berberby och botanisera bland de vackra ullmattor som vävs av naturfärgade garner.

För mer information och bokning kontakta; hiptravel.se

 

 

 

Senast uppdaterad 2012-03-13 15:56
 

Så genuint spanskt! 24 timmar i Sevilla

E-postadress Skriv ut PDF

 

WEEKENDRESOR Vi besökte nyligen tre spanska städer på tre dagar, Sevilla, Cordoba och Granada. Den stad som lämnade det starkaste avtrycket var Sevilla så här kommer en rapport om våra knappa 24 timmar i staden som lämpar sig utmärkt som weekendresmål. Dåligt pålästa och fulla av förväntan landar vi i Sevilla. Vi märker snabbt att staden har mycket att erbjuda iform av spännande historia, kultur, folkliv och tapasbarer i varje hörn. Följ med på en härligt intensiv weekendresa till Andalusiens pärla - Sevilla. Så mycket att se och uppleva, hit måste vi åka igen.

 

 

 

Senast uppdaterad 2011-06-17 13:05
 

24 intensiva timmar i Athen

E-postadress Skriv ut PDF

WEEKENDRESOR Den svenska vintern är ihärdigare än någonsin och tålamodet tryter. En weekend i södra europa kallar och denna gång upplever vi 24 timmar i Athen. Staden som många förknippar med stökig biltrafik, avgaser och ekonomisk kris. Ska våra fördomar besannas?

Nej, sanningen är att Athen har genomgått en drastisk förändring de senaste åren. Biltrafiken är under kontroll, det känns inte alls särskilt förorenat och det milda klimatet känns varmt välkommet så här års. Akropolis är Athens smycke. Som om en antikhandlare skyltat med sitt finaste objekt på en piedestal. Akropolis utgör en näst intill overklig kuliss och ger staden en unik karaktär.

 

Senast uppdaterad 2011-03-08 20:22
 

24 magiska timmar i Köpenhamn

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR Julen närmar sig med stormsteg och en av de bästa platser vi vet att starta upptakten inför jul på är Köpenhamn. Det är något speciellt med Köpenhamn i juletid. Julmarknad på Tivoli, folkliv och vacker julskyltning i butikerna. Utöver det obligatoriska besöket på julmarknaden tipsar Select Collection om några noga utvalda restauranger, butiker och hotell för att ni ska få det ultimata dygnet i Köpenhamn. På fotot intill; magiska Nimb Hotel. Följ med oss!
Senast uppdaterad 2010-12-06 15:31
 

Destination Barcelona, vidare till ett världens vackraste hotell - Alva Park Hotel & Spa

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR När vintern närmar sig med stormsteg törstar vi efter helgutflykter som skänker både värme och upplevelser. Vi tror oss ha funnit det optimala stället. Vi flyger till Barcelona och möts i ankomsthallen av en stiligt klädd chaufför och vi packar in oss i bilen för att ta oss norrut längs den vackra Costa Brava-kusten. Efter 1 timme och 15 minuters färd landar vi i byn Lloret de Mar. Vid första anblicken ter sig Lloret de Mar som en ganska oglamorös plats med pizzerior och tavernor med neonskyltar, utan gastronomiska eller estetiska ambitioner. Byn ligger vid havet och stranden är förvånansvärt fin, senare upptäcker vi en enkel strandrestaurang som serverar en riktigt god paella. Men vi är inte i Lloret de Mar för Lloret de Mars skull. Europas mest spännande hotell ligger nämligen här. Vi kommer fram Alva Park Hotel & Spa och himmelriket öppnar sig och därmed en ny värld. En värld full av lekfulla och stilfulla överraskningar.
 
Senast uppdaterad 2010-10-27 17:20
 

Magiska, magnifika Rom på 24 timmar

E-postadress Skriv ut PDF

ImageWEEKENDRESOR Den eviga staden Rom är den perfekta scenen för en weekendresa. Staden med dess monument och byggnader är som ett enda gigantiskt utomhusmuseum. Sent fredag kväll flyger vi nonstop till Rom med Ethiopian Airlines i deras prisvärda Business Class med riktigt bra och generös service ombord. En udda flyglinje som sedan fortsätter till Addis Abeba. Men nu till våra bästa tips för 24 fantastiska timmar i Rom.

Läs mer om vad vi upplevde ombord på: selectcollectiontravel.blogspot.com/2010/08/flight-report-ethiopian-business-class.html

 

Senast uppdaterad 2010-09-22 18:52
 

Exotiska Reykjavik på 24 timmar

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR Varje land förknippas med olika saker och för all framtid känns det som att Island kommer att sammanlänkas med vulkanutbrott och som nationen som satte en hel värld ur spel. Vi bestämde oss för att besöka Reykjavik som är ett utmärkt weekendresmål från Stockholm tack vare dagliga nonstopflyg med Icelandair som tar lite drygt 3 timmar. Det här blev en resa i upprättelsens tecken, Reykjavik är ett absolut måste på weekendreselistan!
Senast uppdaterad 2010-08-26 16:25
 

Select Collection utökar och öppnar exotiskt SPA

E-postadress Skriv ut PDF

ImageWEEKENDRESOR Möjligen kan man tycka att ett nyöppnat SPA inte ska ta plats på den här sidan som handlar om weekendresor. Men tanken med Select Collections nyöppnade SPA är att erbjuda spa-upplevelser från olika världsdelar här på plats utan långa flygresor. Select Collection SPA har tagit hit ett urval av det bästa från världens mest exklusiva SPA-anläggningar, bl a från Six Senses resorts.

Select Collection (tidigare Travel) har nästan 20 års erfarenhet från resebranschen och nu har man utökat resebyrån med SPA och livsstilsbutik. Allt i samma lokaler på Norrlandsgatan som resebyrån, under ledning av Select grundaren Leija Graf. SPA-konceptet är helt unikt eftersom man handplockat terapeuter och behandlingar från ett urval av de 5-stjärniga hotell som finns i Selects omfattande resekatalog. Behandlingsmenyn består av 50 olika behandlingar med allt från massage, ansikts- och kroppsbehandlingar till manikyr och pedikyr. Den närmaste tiden finns t ex välutbildade terapeuter från Mauritius, Maldiverna, Thailand och Monte Carlo. Alla terapeuter pratar engelska.

Select Collection SPA, Norrlandsgatan 18, 08-678 15 15, www.selecttravel.info

Senast uppdaterad 2010-06-06 17:01
 

Förföriska Marbella på 24 timmar

E-postadress Skriv ut PDF

ImageWEEKENDRESOR Det är här vi möts. Tidigt på morgonen. Små svettpärlor i pannan gnistrar som juveler. Solen går upp och reflekterar i havet. Vi är många – här på den milslånga och vackra strandpromenaden. Och det är fötterna som avslöjar vart vi är på väg. Nike signalerar en tidig joggingrunda och Jimmy Choo-klackarna säger att natten på Olivia Vàlere blev lite längre och hetare än tänkt.

 Fiskebyn Marbella har sakta vaknat. Marbella är den mytomspunna orten på Costa del Sol. Här kan man hitta det mest genuina spanska men här finns också lyxen och det artificiella som gör Marbella till en av Europas hetaste jetsetorter med berömda ansikten bakom stora solglasögon.

Det är bara att välja! Framför oss ligger ett helt dygn - 24 händelserika timmar.

Senast uppdaterad 2010-09-20 19:15
 

Dygnet runt i Barcelona

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR Barcelona är en verklig weekendpärla och från Stockholm är det enkelt att flyga direkt med flera olika flygbolag (Spanair, Ryanair, Norwegian m fl). Få storstäder kan erbjuda en sådan variation från intensivt cityliv, kultur till strandliv och avkoppling. Allt inom gångavstånd.Vi har bara ett dygn i Barcelona och måste välja noggrant för att få ut det absolut bästa. Här kommer det!
Senast uppdaterad 2010-03-17 06:21
 

Susanne Ljungs bästa shopping i New York

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR Vi fortsätter med vårt tema för Weekendresor - New York. I förra artikeln fick vi journalisten Susanne Ljungs alla restaurangfavoriter.  Nu är det dags att ta tag i shoppingen. Det är ingen lätt uppgift att hitta rätt i shoppingens Mecca men Susanne ledsagar oss med säker hand. Hon har åter igen gjort en gedigen lista med levande beskrivningar, adresser, allt man behöver för en lyckad shoppingrunda i favoritstaden. Varsågoda, printa ut och spar listan till nästa NYC-resa!
Senast uppdaterad 2010-04-21 20:21
 

Susannes Ljungs New York - restaurangfavoriter

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR Under årets första månader är vårt tema för Weekendresor New York. Journalisten Susanne Ljung har i stort sett klippkort på flygresor till New York och vi frågade henne om hon kunde tänka sig att avslöja sina favoritrestauranger för oss. Susanne har gjort en gedigen lista med levande beskrivningar, adresser och allt man behöver för en lyckad krogrunda i favoritstaden. Varsågoda!
Senast uppdaterad 2010-02-02 11:29
 

New York, New York

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR Ett av mina absoluta favoritresmål är New York. Det kan låta som en långresa men det tycker jag inte man ska bry sig om. En förlängd weekend räcker gott och väl, SAS och Continental flyger direkt, fr o m i vår flyger även Delta Airlines direkt, non stop dagligen. En perfekt weekend t ex onsdag-söndag. För den här typen av intensiv weekendresa kan jag bara rekommendera en sak; planering. Vi startar här med vår New York-special, den här gången handlar det mest om hotell. Håll utkik framöver om fler av mina New York tips.
Senast uppdaterad 2009-12-17 15:32
 

Sevilla i mitt hjärta

E-postadress Skriv ut PDF
ImageWEEKENDRESOR Det här är något för den sanna Spanienälskaren - en weekendresa till hjärtat i Andalusien Sevilla. Enklast flyger man till Madrid med Iberia och byter flyg till Sevilla. SAS och Spanair flyger till Madrid och därifrån går det nya höghastighetståget AVE, 2 tim 20 min tar det till Sevilla. Båda resvägarna är effektiva och en förlängd weekend från torsdag-söndag fungerar utmärkt. Nu ska ni få mina personliga tips för en lyckad helg i Sevilla.
Senast uppdaterad 2009-11-21 11:48
 

Exotisk weekend i Istanbul

E-postadress Skriv ut PDF

ImageKanske är inte Istanbul den första stad man tänker på om man ska planera en weekendresa. Men tänk om. Istanbul är en fantastisk upplevelse där Asien möter Europa. Med Turkish Airlines dagliga nonstop flygningar är flygresan inte längre än till t ex Barcelona, ca 3.5 tim. Det är alltså praktiskt möjligt att åka iväg en torsdag och återvända på söndagen.

För boendet rekommenderar jag nyöppnade W hotell som ligger centralt i bästa shoppingområdet. För den som söker ett lite mer äventyrligt boende är Pera Palace det mest intressanta valet. Pera Palace ligger vid den gamla Centralstationen där Orientexpressen hade sitt första stop. Det var också på Pera Palace som Agatha Christie satt i rum nummer 10 och skrev mordet på Orientexpressen, då hette Istanbul Constantinople. Andra berömdheter som bott på hotellet är Bill Clinton, Greta Garbo och vår svenske gamle kung Gustav V. Men kom ihåg, hotellet är gammalt, nedslitet men mycket, mycket charmigt. För den som inte vill sova i de knarriga sängarna rekommenderas varmt ett glas champagne i baren. Spårvagnen som går tvärs igenom det gamla Istanbul stannar nästan utanför hotellet och bara den resan i sig är värd en utflykt.

Senast uppdaterad 2009-10-24 12:06
 

Riesling eller Gewurztraminer? I Alsace hittar vi svaret

E-postadress Skriv ut PDF

Image 

RESOR/MAT&VIN På den västra sidan av Rhenfloden i linje med Strasbourg hittar vi ett av Europas kanske charmigaste vindistrikt, Alsace. På andra sidan floden, fullt synligt från Vogesernas kullar ser man Tyskland, knappa milen bort. Namnet Aksace sägs vara en kombination av namnet på Rhens biflod "Ell" som rinner fram strax nedan Strasbourg samt det urgamla tyska ordet för invånare "Sass".

Eftersom Alsace ligger på gränsen mellan Frankrike och Tyskalnd så kan man lät förstå att det har varit turbulent i området. Faktum är att denna del av Frankrike har varit i tysk ägo mer än en gång. Tittar vi närmare på vinerna, maten samt arkitekturen i området kan man lätt förstå att här har tyskarna satt sina spår. Här hittar vi korsvirkeshus i mängder, surkål, korvar och kanske Europas bästa viner i sin rena och karaktärsrika stil.

Senast uppdaterad 2009-08-18 10:37
 

Ny topplista över uppskattade hotell

E-postadress Skriv ut PDF

Image 

WEEKENDRESOR Världens största resecommunity, Tripadvisor.com, listar åsikter från sina nio miljoner användare för att hjälpa resenärer att hitta de mest populära hotellen i världen. Nu rankar man enligt ett nytt system med flera parametrar.

Några svenska hotell finns inte med på listan däremot många väldkända lyx- och budgethotell i Paris, Istanbul, Aten och Rom. Kanske dags att planera vårens och försommarens weekendresor!
Senast uppdaterad 2009-03-04 19:04
 

Hummersafari i norra Bohuslän - en garanterat trevlighelg

E-postadress Skriv ut PDF

Image

WEEKENDRESOR Hummerpremiären är i antågande och nu gäller det att planera för den som vill vara med. Den 21 september går startskottet i år.

 Ett verkligt trevlighelg-tips är att åka till Resö i norra Bohuslän på hummersafari någon av de kommande helgerna.

Du får fiska, laga, äta och njuta på Panget på Resö, www.panget.se. För 3.795 kronor per person får du två övernattningar och all mat från fredag till söndag. Dessutom själva hummersafarin med ms Ariadne. Det enda som tillkommer är champagnen - för till hummer är det ju champagne, som bekant. Men det går också bra med alkoholfritt... nää det gör det inte!

Senast uppdaterad 2009-09-08 12:01
 

Köp ljudböcker för Eurobonus-poäng

E-postadress Skriv ut PDF
ImageBÖCKER Nu kan du köpa ljudböcker för Eurobonus-poäng hos SAS. Jan Guillou, Anne Holt, Mari Ljungstedt, Camilla Läckberg, Håkan Nesser, Martina Haag och Selma Lagerlöf. Plus en hel del andra, t ex Åsa Lindeborgs fantastiska "Mig äger ingen" och Agatha Christies "Mordet på Orientexpressen" i uppläsning av skådespelarräven Ingvar Kjellson.
Senast uppdaterad 2009-10-21 17:33
 

SMULTRONSTÄLLEN I SÖDRA SPANIEN

E-postadress Skriv ut PDF

Image 

WEEKENDRESOR Costa del Sol kanske inte har den bästa klangen i våra öron - då låter Andalusien betydligt mer spännande. Hit kan man självklart åka en förlängd weekend, men området bjuder på så fantastiska upplevelser att en hel vecka, eller två, går minst lika bra.

trevlighelg.se har letat upp två underbara små systerhotell, The Beach House och The Town House i Marbella, vilka fungerar som en perfekt bas för såväl romantiska par, golfare som vin- och matentusiaster.

Senast uppdaterad 2009-04-05 13:07
 

Romantisk weekend på Rånäs slott

E-postadress Skriv ut PDF

ImageWEEKENDRESOR Det är svårt att hitta det perfekta weekendresmålet om man bara vill resa till någon gård eller slott i Stockholmstrakten. Visst, det finns mycket att välja på, såväl i Sörmland som i Uppland. Problemet är bara att det flesta weekendställen lever av konferenser på vardagar och detta sätter ofta sin prägel även på helgen. Det blir lite "whiteboard" över det hela, i stället för romantiken och myset.

Men, det finns förstås undantag. Rånäs slott, mellan Uppsala och Norrtälje, är ett sådant.

Senast uppdaterad 2009-10-21 09:43
  

 

 

 

 

Snart albumaktuella Block 44 släpper musikvideon till nya singeln "Bara För I Dag (ft. Jesse P)". Samma dag som singeln släpptes, så gick den upp på en 3:e plats på iTunes hip-hop/rapp lista, över mest sålda singlar! I mars gjorde Block 44 comeback på scenen i form av en livesänd konsert i Musikguiden P3! Och nu i oktober landar den efterlängtade fullängdaren "Kamouflage"! Lyssna direkt på "Bara för dig"!

Tips på extremt prisvärd champagne till helgen! Gillar du champagne men tycker att priset ibland tenderar att sticka iväg lite väl mycket så kommer här ett riktigt bra tips på en ny champagne i Systembolagets ordinarie sortiment som landar under 200:-! Dagens Industris vinskribent Anders Röttorp tycker att Champagne är den klart bästa under 200:-. Louis Massing Brut Reservé är väldigt publik med en torr och fräsch stil, ung frukt samt inslag av citrus och gröna äpplen. Louis Massing är en liten familjeägd producent i Grand Cru byn Avize i champagnedistriktet Cote de Blanc. Vinmakaren och ägaren Jean Bernard Moroy har full kontroll på hela framställningen från odling, skörd, vinifiering till lagring vilket ger en konstant jämn och hög kvalitet. Champagnen ligger i Systembolaget ordinarie beställningssortiment (nr 7403), räkna med 2 dagars beställningstid, läs mer systembolaget.se/7403

Leverans direkt hem av fisk & skaldjur från Feskekörka varje vecka!

Nu kan du beställa hem fisk och skaldjur direkt från Feskekörka, Göteborg. Beställ enkelt på fiskskaldjur.se före kl 13, leveransen kommer dagen efter. Det är V:Qvirist eftr med anor från 1875 som ansvarar för bästa tänkbara kvalitét och en obruten kylkedja fram till din dörr (hemma eller på arbetet). Trevlighelg.se har testat och ger högsta betyg! Testa redan till helgen.

www.fiskskaldjur.se, 031-13 46 81

Erbjudande från The Town House, Marbella; bo 3 nätter men betala endast för 2 nätter

The Town House i Marbellas charmigaste kvarter i gamla stan erbjuder trevlighelgs läsare att bo 3 nätter men endast betala för 2. Erbjudandet gäller t o m 22 mars 2013. Priset per natt för ett dubbelrum inkl frukost är 125 euros. Ange "trevlig helg" är du bokar! Läs mer på townhouse.nu

Annons
Annons