StartsidanPrenumereraOm oss

Rubrik

...
Hem  »  Må bra
Må bra

Loka Brunn hotell, spa och restaurang

E-postadress Skriv ut PDF

MÅ BRA/SPA & RESTAURANG Inför den här helgen har vi testat något annorlunda. Vi har testat Loka Brunns helhetskoncept med hotell, spa och restaurang. Loka Brunn har en lång tradition av vallfärdare som kom hit för att dricka brunnsvatten, bada gyttjebad och må bättre. Det gäller även för oss, vi har kommit hit för att göra en nystart efter alla helger med orgier i god mat och goda viner. Loka Brunn har varit på tapeten under hösten pga den nyöppnade Vattensalongen (spa-anläggning) och i med detta fått en nystart. Numera ägs och drivs anläggningen av familjen Spendrup. Vi checkar in på fredagkvällen efter en ca 3 timmars bilresa från city i nordvästlig riktning mot Bergslagen. Området är omsorgsfullt bevarat med kyrkan mitt i den lilla hotellbyn och restaurangen i det gamla societetshuset. De 150 hotellrummen är fördelade i byns olika hus, de flesta av dem nyrenoverade och uppdaterade. Det enda som är helt nybyggt är spa-anläggningen placerat vid den ena av Lokas sjöar. Och hur gick det den här helgen i hälsans tecken? Läs vidare!

Loka Brunn, Grythyttan, 0591-631 00, www.lokabrunn.se

Senast uppdaterad 2012-01-23 09:11
 

Nytt SPA på NK i samarbete med Grand Hotel

E-postadress Skriv ut PDF

ImageMÅ BRA På NK öppnades nyligen en ny lounge på plan 4, det är Rosenrummet där både ett personal shopping center och ett SPA öppnats som en extraservice för NK's kunder. SPA avdelningen drivs i samarbete med Raison d'Etre Spa Grand Hôtel. Sedan 1998 har Raison d'Etre Spas skapat många av världens mest ansedda Spa-anläggningar och Spavarumärken. I november 2009 öppnade Raison d'Etre Spa på Grand Hôtel och nu öppnar en filial i Rosenrummet på NK. Läs mer om hela behandlingsmenyn på hemsidan!

NK, Hamngatan 18-20, Rosenrummet plan 4, 08-72 88 80, www.nk.se

 


Senast uppdaterad 2011-06-17 12:33
 

Ägna en hel dag åt Hälsans Stig!

E-postadress Skriv ut PDF

ImageHälsans Stig är framtagna på initiativ av Hjärt- och lungsjukas Riksförbund. En riktigt bra idé som ursprungligen härstammar från Irland. Runt om i landet finns en rad olika utmarkerade slingor. Man hakar på var man och vill och kan lätt se hur många kilometer man promenerat. Vår favorit i Stockholm är den runt Brunnsviken. Starta gärna vid Haga Slott och runda hela Brunnsviken. Slingan är på 12 kilometer, i raskt promenadtempo och utan paus tog det oss ca 2 timmar. Terrängen är under kortare sträckor ojämn och snirklig men det är förstås bara bra. Med några stopp på slingan tar det längre tid, men det är det väl värt. Vår favorit blev direkt Kaffestugan som ligger invid Bergshamra området. Ett riktigt eko-fik mitt i naturen och intill vattnet. Stämningen är skönt avslappnad och allt känns eko-bohemisk. Fortsätter man några kilometer till kommer man till Bergianskas Fjärilshus, även det en liten pärla på stigen. Vill man avslutningsvis insupa lite kultur så besöker man Carl Eldhs Museum invid Roslagstull. Höjdpunkten och lyxen är nog ändå att avsluta med en lunch på Stallmästargårdens restaurang. Boka en hel dag i helgen för Hälsans Stig och njut av alla trevliga små stopp och utsikten över Brunnsviken som hela tiden är närvarande. Vi kan utlova en toppendag i hälsans teckan.

För karta och mer information; www.hjart-lung.se

Senast uppdaterad 2010-09-12 13:41
  

 

 

 

 

Snart albumaktuella Block 44 släpper musikvideon till nya singeln "Bara För I Dag (ft. Jesse P)". Samma dag som singeln släpptes, så gick den upp på en 3:e plats på iTunes hip-hop/rapp lista, över mest sålda singlar! I mars gjorde Block 44 comeback på scenen i form av en livesänd konsert i Musikguiden P3! Och nu i oktober landar den efterlängtade fullängdaren "Kamouflage"! Lyssna direkt på "Bara för dig"!

Tips på extremt prisvärd champagne till helgen! Gillar du champagne men tycker att priset ibland tenderar att sticka iväg lite väl mycket så kommer här ett riktigt bra tips på en ny champagne i Systembolagets ordinarie sortiment som landar under 200:-! Dagens Industris vinskribent Anders Röttorp tycker att Champagne är den klart bästa under 200:-. Louis Massing Brut Reservé är väldigt publik med en torr och fräsch stil, ung frukt samt inslag av citrus och gröna äpplen. Louis Massing är en liten familjeägd producent i Grand Cru byn Avize i champagnedistriktet Cote de Blanc. Vinmakaren och ägaren Jean Bernard Moroy har full kontroll på hela framställningen från odling, skörd, vinifiering till lagring vilket ger en konstant jämn och hög kvalitet. Champagnen ligger i Systembolaget ordinarie beställningssortiment (nr 7403), räkna med 2 dagars beställningstid, läs mer systembolaget.se/7403

Leverans direkt hem av fisk & skaldjur från Feskekörka varje vecka!

Nu kan du beställa hem fisk och skaldjur direkt från Feskekörka, Göteborg. Beställ enkelt på fiskskaldjur.se före kl 13, leveransen kommer dagen efter. Det är V:Qvirist eftr med anor från 1875 som ansvarar för bästa tänkbara kvalitét och en obruten kylkedja fram till din dörr (hemma eller på arbetet). Trevlighelg.se har testat och ger högsta betyg! Testa redan till helgen.

www.fiskskaldjur.se, 031-13 46 81

Erbjudande från The Town House, Marbella; bo 3 nätter men betala endast för 2 nätter

The Town House i Marbellas charmigaste kvarter i gamla stan erbjuder trevlighelgs läsare att bo 3 nätter men endast betala för 2. Erbjudandet gäller t o m 22 mars 2013. Priset per natt för ett dubbelrum inkl frukost är 125 euros. Ange "trevlig helg" är du bokar! Läs mer på townhouse.nu

Annons
Annons